Акція "Дозволь собі бути щасливою"

 Міжнародний день щастя вже кілька років поспіль відзначають 20 березня, у день весняного рівнодення. Цей день запроваджений Генеральною Асамблеєю ООН. Автори ідеї хотіли наголосити, що абсолютно всі мають рівні права на щастя, як і на те, аби щодня зустрічати сонце. Основна мета – нагадати всім, що варто радіти життю і бути вдячним за всі подарунки долі. 

Шукали свою формулу щастя як юні так і читачки з досвідом Підлісненської філії КЗ "Центральна бібліотека", взявши участь у акції "Дозволь собі бути щасливою". Кожна учасниця акції ділилася своїм розумінням щастя, залишивши напис на фліпчарті. Мир, кохання, здоров'я, дружба, злагода та радість у родині — дарують щастя нашим читачкам. Усі разом дійшли до висновку, що щастя є і воно – поруч, варто лише пригледітися!

У кожного свої складники цього складного та водночас простого поняття: здоров’я, гарний настрій, вірні друзі, сім’я, нові враження і, звичайно ж, нові книжки. І у всіх однаковий - перемога і мир. Читачки нашої бібліотеки цього дня долучилися до створення колективного «портрету» щастя.

 Що таке щастя?

Кожна людина щаслива.

Щастя присутнє у всіх,

Кожного це серцевина, –

Так визначати не гріх.

Все, що потрібно, – уміти

Бачити і відчувать

Щастя, приймати й радіти,

Вміти його дарувать.

Щастя не можна продати

І неможливо купить.

Можна лише формувати

Щастя в собі кожну мить.